Nonduaal Biodynamisch Instituut
Nodentificatie Methode

"Van Trauma naar Boeddha !!" - Ervaar de kracht van de Nodentificatie Methode

"Van Trauma naar Boeddha !!" - Ervaar de Kracht van Nodentificatie!

In “Nodentificatie - Van Trauma naar Boeddha !!", zul je zelf ontdekken hoe je op een krachtige en tegelijkertijd eenvoudige manier voorbij je oude, vastzittende "noden" (behoeften) kunt komen en kunt leren die te transformeren naar een staat van overvloed.

Dit alles zonder je te blijven identificeren met de diepe tekortkomingen die je als kind in je jeugd hebt ervaren.
Het is tijd om jezelf te ontdekken als de "Nieuwe Jij!".

De Nodentificatie Methode:
De Nodentificatie Methode met het 10-stappenprotocol is ontwikkeld door Gerald Westhoff, Het wordt zowel in individuele sessies geïntegreerd alsook aangeboden als lezingen, introducties en opleidingen voor geïnteresseerden die het willen ervaren en leren.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het werken met mensen op het gebied van emoties, lichaam, geest en trauma, en begeleiding naar Zelf-Realisatie en Zelf-Empowerment, is er nu een krachtige, diepgaande en snelle ondersteuningsmethode beschikbaar.
Wat voorheen veel tijd kostte, kan nu stapsgewijs worden bereikt dankzij de Nodentificatie Methode.


Wat de Nodentificatie Methode omvat:

  1. Een Nieuwe Perceptie:
    Door op een interactieve manier naar onze levensgebeurtenissen te kijken, leren we inzien hoe deze gebeurtenissen ons innerlijk kind, tekorten en trauma's hebben beïnvloed, en hoe we deze kunnen transformeren naar innerlijke wijsheid en Boeddha-realisatie.

  2. Verandering van Binnen:
    Door onze perceptie te veranderen, verandert ook de informatie die we innerlijk en in het lichaam vasthouden, en dit heeft direct invloed op ons gevoel en welbevinden.


De Nieuwe Liefdevolle Mens voor de Nieuwe Liefdevolle Wereld:

Nodentificatie is ontwikkeld als een krachtige, snelle, en eenvoudige innerlijke transformatiemethode voor onze behoefte aan een Nieuwe Liefdevolle Wereld.
Vaak voelen we ons machteloos en niet vrij, niet goed of krachtig genoeg, niet geaccepteerd, gehoord of voldoende begrepen.

Dankzij Nodentificatie kun je dit omkeren en antwoorden vinden op innerlijke vragen als:

  • Hoe voelt het om krachtig en vrij te zijn?
  • Hoe voelt het om goed genoeg, geaccepteerd, gehoord en begrepen te worden?


Het antwoord hierop leer je zelf stap voor stap te vinden via de Nodentificatie Methode, die je kunt ervaren tijdens individuele sessies, lezingen, workshopdagen, of tijdens opleiding seminars waar je ook leert anderen te kunnen begeleiden.
Iedereen is welkom, ongeacht ervaringsniveau.


Voor meer informatie en andere data met betrekking tot de opleiding Nonduaal Biodynamisch (craniosacraal), klik hier.
De Nodentificatie Methode zich richt op dialoog en gesprek, en er is geen 'integratie op de behandeltafel' tijdens de lezingen en workshopdagen.

Voor het aanleren van Nonduaal Biodynamisch (craniosacraal) op de behandeltafel, zijn er vierdaagse groepsseminars.